Forside Menu Indkøbskurv Søg

Øristeriets kaffe & espresso blog

Nem italiensk øko kaffe-dessert

Opskrift på nem italiensk økolgisk kaffe-dessert ;)

Der er noget særligt lækkert ved simpelt, italiensk mad. Denne dessert tager ingen tid og smager himmelsk - hvis du altså er til god, økologisk vaniljeis, en fyldig kop espresso og sødme fra den fineste kakaopulver. 

Du skal bruge:

1-2 kugler god, øko vaniljeis pr. person

God økologisk kakaopulver 1/2 spsk. pr. person

1 kop økologisk espresso pr. person


Evt. mocca-chokoladebønner som pynt

Sådan gør du:

Rul vaniljeiskuglerne i kakaopulver til iskuglen er helt dækket. Sæt kakao-iskuglen i midten af en dyb tallerken og pyt evt. med mocca-chokoladebønner på toppen. Server med en stærk kop espresso ved siden af, som man hver især hælder over isen inden den nydes. Uhmnn. Der er snert af lidt Tiramisu over smagen.... Easy peasy! Enjoy!

Nem isdessert kaffe opskrift - økologisk kaffe fra www.øristeriet.dk

Nem isdessert med økologisk kaffe opskrift - økologisk kaffe fra www.øristeriet.dk
Opskriften er udviklet af Marian Neerup Larsen, der står bag madbloggen www.braendstof.com. Marian er en ildsjæl, som brænder for økologi, nye spiseoplevelser, ordentlige råvarer, hjemmelavet mad til hverdag og weekend – og ikke mindst KAFFE! 

Du kan også læse:

← Ældre indlæg  |  Nyere indlæg →

Søg